Over ons

Dynamisch Dynaplant

Ons verhaal

Dynamisch! Oprichters Martin van der Lugt en Peter Varekamp hebben in het bedrijfsplan van hun nieuwe kwekerij duidelijk gekozen voor ambitie én dynamiek. Sinds de oprichting in 2002 is de organisatie continu in beweging en zijn de oorspronkelijke waarden nog altijd van belang. Vastberaden, gedreven en open; daar staan we voor.

Vanaf 1 januari 2022 is de directie uitgebreid met Dietrick Hanemaaijer en Ruben van der Lugt. Doelgericht en zelfverzekerd zorgen zij voor een nieuw perspectief. Hun missie is om het assortiment uit te breiden met uniek ontworpen kamerplanten. Operationeel staan zij nu aan het roer, Martin en Peter kijken op de strategische hoofdlijnen mee. 

Iedere dag weer is een betrokken team volop bezig met ontwikkeling en vooruitgang op het gebied van slimme productieprocessen, duurzaamheid, klantbehoefte en logistiek. We weten dat we niet alles alleen kunnen; we investeren veel in onze mensen, leveranciers en afnemers. Daardoor blijven we scherp en krijgen we waardevolle input om dynamisch te blijven.


Onze bedrijfsvideo geeft je een blik binnen Dynaplant.