Werken bij Dynaplant

voor talent is altijd plek

Bij Dynaplant werken we met een enthousiaste groep van ruim 75 medewerkers. Met plezier naar je werk gaan en groeien in kennis, voor talent is altijd plek. Regelmatig vind je hier vacatures, staat er voor jou een interessante bij of heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur je motivatie en CV naar jessica@dynaplant.nl.

Teams

Teelt & techniek

“Ik ben gestart bij Dynaplant als stagiair, daarna gebleven als scholier en toen ik mijn diploma had behaald ben ik gestart als teeltman. Deels stuur ik nu zelfs een hele locatie aan. Als je van aanpakken houdt en wilt blijven leren kun je bij Dynaplant dus écht doorgroeien.”
Thomas van der Eijk, 22 jaar

Medewerker Verkoop Binnendienst (m/v), 32-42 uur

Heb je altijd al willen werken bij een dynamisch en groeiend bedrijf, maar was er eerder geen vacature..

Lees meer

Meewerkend voorman (m/v), fulltime/parttime

Vind je het leuk om met planten te werken? Bij Dynaplant zijn we elke dag bezig om planten..

Lees meer

Orderverwerking

"Ik ben gestart bij Dynaplant als allrounder, maar ben nu bezig met het behalen van mijn vrachtwagenrijbewijs, iets wat ik al langer wilde doen. Nu rijd ik dagelijks in de Iveco en daarnaast spring ik hier en daar ook nog weleens bij om te helpen bij de teelt. Een echt manusje van alles dus!"
Laurens van Eijk, 30 jaar
Er zijn op dit moment geen vacatures beschkbaar.

Verkoop

“Na het behalen van mijn diploma voor onderwijsassistent ben ik gestart bij Dynaplant als verkoper binnendienst. Inmiddels ben ik gegroeid naar accountmanager en neem ik de marketing op me. Juist die afwisseling maakt het werk zo leuk.”
Marloes de Jongste-van der Burg, 31 jaar
Er zijn op dit moment geen vacatures beschkbaar.

Op zoek naar een stage?

Ben je als student op zoek naar een bedrijf voor een stageopdracht? Bij Dynaplant vinden we het belangrijk dat jong talent bij ons ervaring kan opdoen. We bieden stageplekken aan op ieder niveau variërend van VMBO tot HBO. Heb je ideeën voor een stage- of afstudeeronderzoek waar wij ook van kunnen leren? Neem contact op met jessica@dynaplant.nl

Scholieren

Er zijn op dit moment geen vacatures beschkbaar.